Advertisement

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Isxyrh Donhsh Tarakoynhse Thn Krhth Newsbomb Eidhseis News - Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Isxyrh Donhsh Tarakoynhse Thn Krhth Newsbomb Eidhseis News - Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35.. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 36 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του ηρακλείου και το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 59,6 χιλιόμετρα. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός το πρωί της τετάρτης (27/11) σε μεγάλο τμήμα της χώρας και στην αθήνα. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 47 χιλιομέτρων στον ειρηνικό, ανοικτά της ισινομάκι, στη νομαρχία μιγιάγκι της ιαπωνίας, όχι μακριά από τον χώρο όπου είχε εντοπιστεί το επίκεντρο του σεισμού. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09:23 το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ήταν έντασης 6,1 ρίχτερ.

Seismos Twra Tarakoynhse Thn Krhth Newsique Gr
Seismos Twra Tarakoynhse Thn Krhth Newsique Gr from newsique.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,5 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:05 το πρωί κοντά στο ηράκλειο, στην κρήτη. Τη δόνηση κατέγραψε και το ευρωμεσογειακό κέντρο με μέγεθος επίσης 4,1. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σεισμοί αποτελούν ακολουθία εκείνων που έγιναν στις 8 ιουνίου στην περιοχή με τον καθηγητή γεωλογίας ευθ. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη:

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της σητείας. Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 47 χιλιομέτρων στον ειρηνικό, ανοικτά της ισινομάκι, στη νομαρχία μιγιάγκι της ιαπωνίας, όχι μακριά από τον χώρο όπου είχε εντοπιστεί το επίκεντρο του σεισμού. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (10.01.2020) στην κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09:23 το πρωί και σύμφωνα με την ανακοίνωση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ήταν έντασης 6,1 ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σεισμοί αποτελούν ακολουθία εκείνων που έγιναν στις 8 ιουνίου στην περιοχή με τον καθηγητή γεωλογίας ευθ. Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών.μετά τον τριπλό σεισμό στην τουρκία ισχυρός σεισμοσ 5,5 ρίχ Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από κρήτη, ελλάδα και κόσμο. «δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:05 το πρωί κοντά στο ηράκλειο, στην κρήτη. Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία.

4,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:05 το πρωί κοντά στο ηράκλειο, στην κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε σε βάθος 47 χιλιομέτρων στον ειρηνικό, ανοικτά της ισινομάκι, στη νομαρχία μιγιάγκι της ιαπωνίας, όχι μακριά από τον χώρο όπου είχε εντοπιστεί το επίκεντρο του σεισμού. Σεισμοσ σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα διαβάστε ακόμα κορονοϊός: Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό

Isxyros Seismos Sthn Krhth Cnn Gr
Isxyros Seismos Sthn Krhth Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών.μετά τον τριπλό σεισμό στην τουρκία ισχυρός σεισμοσ 5,5 ρίχ Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Ασθενής σεισμική δόνηση σε περιοχές της κύπρου ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε γύρω στις 17:15 το απόγευμα της παρασκευής (05/03) σε περιοχές τις κύπρου. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (10.01.2020) στην κρήτη. Τη δόνηση κατέγραψε και το ευρωμεσογειακό κέντρο με μέγεθος επίσης 4,1. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κρήτη. Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,5 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της σητείας. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη 19 μάι 2020 10:30

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Τη δόνηση κατέγραψε και το ευρωμεσογειακό κέντρο με μέγεθος επίσης 4,1. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:22 και έγινε 22 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό.

Seismos Twra Seismos Idiaitera Ais8htos Sthn Notia Krhth Ellada Thepressroom Gr
Seismos Twra Seismos Idiaitera Ais8htos Sthn Notia Krhth Ellada Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 36χλμ βδ του ηρακλείου , ενώ το εστιακό του βάθος είναι 59,6χλμ. Ταρακουνήθηκε το ηράκλειο κρήτης από τον σεισμό. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της σητείας. Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από κρήτη, ελλάδα και κόσμο. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:22 και έγινε 22 χλμ.

Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:22 και έγινε 22 χλμ. Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη 19 μάι 2020 10:30 Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: 4,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 04:05 το πρωί κοντά στο ηράκλειο, στην κρήτη. Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Ελλαδα · κρητη · σεισμοσ · σεισμικη δονηση · μετασεισμικη δονηση · σεισμοσ κρητη · σεισμοσ τωρα sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 20,5. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σεισμοί αποτελούν ακολουθία εκείνων που έγιναν στις 8 ιουνίου στην περιοχή με τον καθηγητή γεωλογίας ευθ. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Ισχυρότατος σεισμός στην κρήτη μετά την ακολουθία σεισμών των προηγούμενων ημερών.μετά τον τριπλό σεισμό στην τουρκία ισχυρός σεισμοσ 5,5 ρίχ Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία.

Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη σεισμοσ τωρα. Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από κρήτη, ελλάδα και κόσμο.

Posting Komentar

0 Komentar